Криминално проявен нападна с брадва курсанти в автомобил

Преди седмица е имало пореден инцидент в следствие на агресия на пътя. Случката се е разиграла между Сливен и Гурково. Кола с петима курсанти учещи във Велико Търново са засекли или са били засечени от друг автомобил, в който се е движел криминално проявеният Йордан Пенев и приятелката му. Кой точно е виновен за засичането не е съвсем ясно. Доказано обаче е, че Пенев излиза от колата си и удря с брадва автомобила на курсантите. В последствие той е задържан.

Източник

Няколко дни по-късно съдът наложи постоянна мярка за неотклонение на Пенев, защото съществува реална опасност той да се прикрие.

Изглежда криминално проявеният тип е от ромски произход. Някои веднага побързаха да свържат инцидента със случилото се във Войводиново, където двама братя цигани пребиха командос. Залага се на етническата карта – цигани бият българи. Аз обаче няма да се плъзгам по тази плоскост, а ще обърна внимание на българските военни, все пак този мой блог малко или много е свързан с военното дело. Що за командоси са това, дето биват пребивани така лесно и що за курсанти са тези дето петима не могат да се справят с един разбеснял се рецидивист?!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s